Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Wandel coaching of counseling

"Verandering, vitaliteit (preventie ) en inzichten".

Sinds 2013 ben ik, Petra Van Zon, erkend en gediplomeerd coach en therapeut. Daarnaast organiseer ik ruim 15 jaar wandelingen bij een landelijke organisatie. Als tiener kwam ik al veel in de natuur. Voor mij is de natuur een plek om rust en ruimte te ervaren, inspiratie op te doen, om los te laten wat je achter je kunt laten, en bovenál om te genieten. De natuur is een ideale plek dus om zowel in je hoofd als fysiek in beweging te komen. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en voorziet in oplossingen. Daarnaast gaan we aan de slag met de nieuwste coaching- of counseling technieken. We bespreken kwesties die jou bezighouden en waar je iets aan wilt veranderen. 

rs


Wandel coaching of counseling helpt je om, stap voor stap, mentaal, fysiek én emotioneel weer in balans komen. Daarnaast hebben onze gesprekken een concreet doel. Het uitgangspunt is om het beste uit jezelf te halen en jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Een belangrijk onderdeel van coaching of counseling is het zichtbaar maken en doorbreken van ingesleten overtuigingen en patronen. Dit gebeurt in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect.


Daarnaast leer je ook om stapje voor stapje te accepteren wat niet te veranderen is en los te laten wat je achter je moet laten. Zowel in je werk als je persoonlijke leven kun je zodanig vast komen te zitten dat je de oplossing niet meer ziet. Door inzicht en bewustwording kun je los komen van je patronen en deze veranderen.

Wanneer wandel coaching of counseling?
Burn-out klachten
Stress gerelateerde klachten
Persoonlijke ontwikkeling
Goede balans tussen werk en privé
levensvragen
Rouw- en verlieservaring
Je hebt een moeilijke tijd achter de rug en wilt weer in beweging komen 

st

Praktische informatie:

Datum en tijdstip gaan in overleg. De wandellocatie bepaal ik en zal binnen 15 km vanaf jouw woonplaats zijn en goed bereikbaar. Voor tarieven en vergoedingen zie de tabbladen "tarieven en vergoedingen" op deze website of informeer bij mij. Het tarief is inclusief een kort verslag over wat besproken is met o.a. de tips en inzichten. Ook thuisopdrachten zijn onderdeel van de wandelsessies.